Bernhardt Jensens Boulevard 117, 4. 5.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4932
Find din drømmebolig

Udsigtslejlighed med stor tagterrasse på Aarhus Ø

Llyse, gennemførte og rummelige rammer i Z-huset, tæt på det hele.

Nogle udsigter har en forførende effekt. Det vil du hurtigt mærke her i fjerdesalslejligheden på Bernhardt Jensens Boulevard 117, hvor dit vue spænder fra de vuggende master i lystbådehavnen og Riis Skovs trækroner til bugtens bølger. Derudover er rammerne i sig selv forførende efter en gennemført opdatering i 2021 med bl.a. nyt køkken i det åbne køkken-alrum. Du har hele 185 kvadratmeter bolig og 109 kvadratmeter tagterrasse og altan, som gør det nemt at få mest muligt ud af placeringen. Og i kælderen kan du desuden leje en plads til bilen.

AARHUS Ø – Den nye bydel har for alvor fundet sin form, og du har nu flere lokale muligheder end nogensinde før: Indkøb, fitness og flere spisesteder inden for få minutters gang. Er du ikke allerede blevet grebet af at vinterbade, kan du måske blive det her – med havnebassinet og vinterbadeklubbens sauna helt tæt på. Endnu flere muligheder finder du langs den livlige havnefront, ligesom du hurtigt kan stå i Midtbyens hyggeligste gader.

Z-huset blev opført i 2014-2017 for enden af Bernhardt Jensens Boulevard, der strækker sig fra Kystvejen og ud mod havnekanten. Ejendommen har fået sit navn, fordi de tre bygningslænger til sammen danner et Z og på den måde bryder med den klassiske, firkantede karré. Mens den utraditionelle form åbner gårdmiljøet op, skaber den også mere privatliv i lejlighederne. Og under det hele er der p-kælder i to etager, hvor du har mulighed for at leje en p-plads med forkøbsret om nogle år.

Nyistandsat og stilfuldt opdateret
Det er naturligvis ikke alderen, der trykker i det unge byggeri, men stilen fik et gennemført løft ved en større renovering i 2021. Med de rå betonbjælker, newyorker-glaspartierne og det mørke køkken har den lyse og rummelige lejlighed fået mere karakter og personlighed. Køkkenet forener røget eg, sorte fronter og den holdbare Dekton-bordplade med integrerede og indfarvede hvidevarer fra Siemens.

De to badeværelser er ligeledes fra 2021 og stilmæssigt identiske – ligeledes med møblement i røget eg. Det er også de eneste rum, hvor du ikke har det gennemgående lyse trægulv under dine fødder. Der er gulvvarme over alt – undtagen i det helt særlige vinrum, der ligger tre trin op fra alrummet.

De store vinduer fra gulv til loft trækker dig nærmest ind i alrummet fra den rummelige entré, hvor du allerede får en forsmag på lyset og udsigten. Som du bevæger dig indenfor, åbner det imponerende rum sig for dig – og med den store tagterrasse får det en ekstra dimension og endnu mere værdi.

Haveatmosfære og havudsigt
Fordi tagterrassen er nordvestvendt, kan du nyde godt af solens stråler fra om formiddagen, til den går ned bag byen i et spektakulært lysshow. Ligesom på de øvrige tagterrasser i Z-huset, er der plantet græsser på ydersiden af glasrækværket. Med plantekasserne på din terrasse får du desuden et ekstra lag grønt, som skaber en hyggelig haveatmosfære på fjerde sal. Det er et herligt uderum og en oplagt ramme om samvær med dine yndlingsmennesker.

Nærheden til vandet tilfører også en maritim stemning – ikke mindst med udsigten til lystbådehavnen, hvor bådene ligger og vugger i takt med bølgerne. Og som et grønt bagtæppe har du trækronerne i Riis Skov. Til den anden side kan du se ud over bugten og op langs kyststrækningen nord for byen.

To værelser og en eksklusiv suite
Fra alrummet giver et glasparti i newyorkerstil adgang til en walk-through-garderobe, som bare er begyndelsen på den store suite, der udgør lejlighedens master bedroom med eget badeværelse og udgang til tagterrassen. I garderoben er der godt med plads til tøj, sko og accessories i de flotte mørke reoler. Lette, lyse gardiner bløder op og gør det samtidig muligt at skærme garderoben af.

De øvrige to værelser ligger i den modsatte ende af lejligheden, hvor du også finder det andet badeværelse. Begge værelserne har indbyggede skabe og udgang til den nordvendte altan, hvor aftensolen kigger ind til en nightcap. Trods de mange store vinduer og solens gang hen over tagterrassen er der altid et behageligt indeklima i lejligheden, hvor du også nyder godt af den ro, der følger med afstanden til byen og dens trafik.

185 kvadratmeter bolig. 109 kvadratmeter tagterrasse og altan. 100 procent herlighed. Få minutters gang til det, du behøver, og et par minutter mere til alt andet. Har du alligevel brug for en bil, kan du leje en plads til den i kælderen.Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4932
BoligtypeLejlighed
Boligareal185 m²
Værelser4
Opført2017
Ejerudgifter pr. md.7.301
Kontantpris11.000.000
Udbetaling550.000
EnergiklasseA2010

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Fynsgade 15B

  BoligtypeVilla
  Pris11.950.000 kr.
  Boligareal195 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Kriegersvej 15

   BoligtypeRækkehus
   Pris9.000.000 kr.
   Boligareal125 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Valbyvej 11

    BoligtypeVilla
    Pris7.995.000 kr.
    Boligareal144 m²

    Se bolig