Bakkedraget 16
8270 Højbjerg

Sags nr. LL3707
Find din drømmebolig

Respektfuldt renoveret og ugeneret villa med flot arkitektur

Familiens private gemmested for enden af lukket vej i hyggelige Højbjerg.

Naturen kan have mange former, farver og udtryk – det samme kan et hjem. Og når de to ting smelter sammen, bliver tilværelsen endnu bedre. Det vil du hurtigt opleve her på Bakkedraget 16, hvor arkitekturen er tilpasset de smukke, naturrige omgivelser, som Højbjerg er så kendt for. Samtidig åbner store vinduer op mod naturen og lukker masser af lys, farver og liv ind i rummene. Villaen er totalrenoveret, og de stilfulde rammer står indflytningsklar. Flyt ind i naturen tæt på alt – og med masser af fred og ro.

HØJBJERG – Den ideelle beliggenhed mellem skov, hav og by har gjort Højbjerg til et af de mest attraktive postnumre i Aarhus. Naturen giver optimale udfoldelsesmuligheder, hvad enten du er til gå-, løbe- eller cykelture, ligesom du har en af Danmarks lækreste strande tæt på. Du kan f.eks. starte dagen på bedste vis med en løbetur langs vandet med en storslået udsigt over Aarhusbugten. Arbejder du inde i byen, er det oplagt at tage turen på cykel gennem skoven – naturen er ligesom motionen med til at fylde dig med energi

Højbjerg byder på mere end natur, og lokalt finder du alt, hvad den moderne familie behøver til daglig. Indkøb ligger kun en lille cykeltur væk, og her er flere daginstitutioner, gode skoler og et aktivt foreningsliv. Der er en særlig fred og ro i området, mens du finder byens liv kort derfra med det charmerende Frederiksbjerg, hvor caféer, restauranter og specialbutikker ligger side om side. På hjemvejen kan du måske lægge øre til en koncert i Tivoli Friheden.

Flot arkitektur og gedigne materialer
For enden af Bakkedraget gemmer villaen sig i ly af træer og det kuperede terræn. Det er som at kende til et hemmeligt sted, hvor du kan være helt dig selv. Boligen, der nærmest er bygget ind i naturen, blev opført i 1950erne og totalrenoveret i 2006. Du ser stadig nogle få, særlige kendetegn fra husets fortid – detaljer, som er med til at give hjemmet ekstra charme og sjæl. Skifergulvet og trappen er nogle af de originale elementer, ligesom selve arkitekturen er det. De skæve vinkler og afrundede hjørner giver rummene liv.

Det samme gør alt det lys, der strømmer ind gennem de store vinduespartier, som samtidig giver naturen frit spil i de lyse, åbne leverum. Du ser også, hvordan naturen er repræsenteret i materialevalget. De brede fyrretræsplankegulve fra Dinesen er på én gang rå og dekorative og spiller flot op til de grønne omgivelser.

Allerede når du ankommer, overrasker villaen med sin arkitektur og placering, men også indvendigt gemmer den på overraskelser i form af skønne små detaljer og rummenes indretning, hvor især taghældningen i den store opholdsstue skaber en ganske særlig rumfornemmelse. Herinde kan du tænde op i brændeovnen og skrue op for hyggen, når Kong Vinter raser uden for vinduerne.

Ideelt sommerliv på de skønne terrasser
I sommerhalvåret lever du til gengæld udelivet og har hele fire terrasser at vælge imellem – foruden en masse hyggekroge i de grønne omgivelser på den skrånende grund. Du finder derfor altid en plet i solen eller skyggen i den vilde have – alt efter, hvad du er i humør til.

Fra det store køkken-alrum kan du skyde dørene til side og lade ude og inde flyde sammen. I det velfungerende køkken går den enkle stil igen, og fra håndvasken har du et flot kig til rummet og de grønne omgivelser. Med det praktiske bryggers lige bag køkkenet har du endnu mere plads til køkkenmaskiner m.m.
Stueplanet rummer desuden et stort værelse med direkte adgang til et badeværelse og udgang til en lækker træterrasse, hvor du kan nyde dagens første kop kaffe, mens omgivelserne vågner omkring dig. Underetagen rummer hjemmets andet værelse, som består af to niveauer. Her kan en selvstændig teenager få sit eget paradis, ligesom du kan indrette et skønt hjemmekontor – lader du døren ud til terrassen stå åben, trænger naturens eget soundtrack ind til dig. Ud over fyrrummet har nederste plan ligeledes et stort badeværelse, hvor vaskemaskine og tørretumbler også holder til.

De 206 kvadratmeter, inkl. boligarealet i kælderen, er således veludnyttede til et moderne familieliv for den lille familie, der gerne vil have luft omkring sig samt fred og ro både inde og ude.

Et oplagt hjem for dig, der søger en fredfyldt oase. Her får du en optimal kombination af gedigne materialer og flot arkitektur i en skøn, grøn kulisse. Nyd udsigten, roen, den vilde have og nærheden til både by og natur.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3707
BoligtypeVilla
Boligareal139 m²
Kælder67 m²
Grundareal727 m²
Værelser3
Opført1950/2011
Ejerudgifter pr. md.4.679
Kontantpris6.300.000
Udbetaling315.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Dalvangen 44B

  BoligtypeVilla
  Pris5.900.000 kr.
  Boligareal166 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Mantziusvej 1

   BoligtypeVilla
   Pris5.900.000 kr.
   Boligareal145 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Sandbakken 1

    BoligtypeVilla
    Pris6.798.000 kr.
    Boligareal263 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig