Bævervej 8
8270 Højbjerg

Sags nr. LL3436
Find din drømmebolig

Arkitektur, indretning og beliggenhed i en klasse for sig

317 moderne, lyse og luftige kvm midt i skoven og alligevel tæt på byen.

Kan du holde på en hemmelighed? Er svaret på spørgsmålet ja, venter der som regel en privat afsløring af en art. Sådan en afsløring kan villaen her på Bævervej 8 siges at være. Godt gemt væk fra alfarvej - som et privat helle midt i skoven. Naturens farver, fred og ro trænger ind i de moderne, åbne og lyse rammer gennem de store glaspartier til alle sider. Her er plads til, at familien kan være sammen og hver for sig, selv i de samme rum. Arkitekturen er funkis anno 2019, og de rene linjer giver dig fuldt udbytte af beliggenheden i de naturrige omgivelser tæt på byen.

Skåde Bakker - Når du bevæger dig rundt i Skåde Bakker, ser du hurtigt, hvordan isen har formet landskabet i det, der i dag er et af Aarhus mest eftertragtede boligområder. De snoede villaveje har en særegen charme, og den blandede arkitektur er med til at forstærke den særlige stemning, der omslutter dig her i skovkanten med vandet lige om hjørnet samt både skole og byens liv tæt på.

Kommer du inde fra centrum, går turen langs vandet, gennem skoven, og vejene snævrer ind, til du holder foran Bævervej 8, der med sit enkle udtryk, rene linjer og skønne forening af glas og vandskurede mursten står i elegant kontrast til de organiske former og naturens farver.

Gennemført familiedomicil
På grunden lå indtil for få år tilbage en klassisk 60er-villa i ét plan, men der er ikke meget tilbage fra dengang. Kun tre stykker af ydermuren står stadig og er smukt integreret i den moderne funkisvilla, der ligger som en arkitektonisk perle i en lysning midt i skoven. Den store have, som omgiver villaen, er regulær og plan, hvilket er lidt af en sjældenhed i det ellers meget kuperede område.

I den enkle have har du flere terrasser, hvor du kan nyde solen i løbet af dagen. Og nede i hjørnet kan du samle familien om bålpladsen, når der skal laves snobrød eller ristes skumfiduser. Du har desuden et dejligt værkstedsrum herude, hvor du har udsigt til det grønne og med god plads til opbevaring af haveredskaber eller krukker, som skal i vinterhi.

Set fra vejen troner den moderne bolig i to etager som et imponerende domicil for familien. Indkørslen leder hen til en rummelig, tør garage i underetagen. Her kan du parkere bilen og alle familiens cykler, ligesom her er god plads til anden opbevaring.

Åbne fællesrum og levende udsigt
De naturrige omgivelser er med til at trække dig ud i skoven, så snart muligheden byder sig. I løbesko, på mountainbike eller måske bare med hunden i snor. Men arkitekturen lader også naturen komme til dig. De store vinduespartier til alle sider og de åbne rum får lyset og farverne til at strømme ind. På den måde er det vind, vejr og årstiden, som skaber atmosfæren her og nu i dette øjeblik. Skovens vilde dyr bidrager også til det levende og idylliske sceneri, som du bor i første række til. Synet af rådyrene, der stille og roligt skridter gennem haven en tidlig morgenstund, er lige betagende hver gang.

De rene linjer og det enkle udtryk går igen inden døre og giver dig rig mulighed for at præge indretningen med din og familiens personlige stil. Det gennemgående grå epoxygulv, som både er slidstærkt og praktisk, er et smukt modstykke til alle de lyse og hvide overflader. Der er gulvvarme overalt på de to boligetager, og du ser derfor heller ikke nogen radiatorer, som forstyrrer øjet. Rå murstensvægge og hylder i genbrugstræ byder til gengæld ind med tekstur blandt de glatte overflader. De særlige lofter sikrer samtidig en god akustik i de store rum - også når I er mange.

Både oppe og nede har du store og åbne fællesrum, hvor familien kan være sammen - også selv om I sidder i hver jeres krog. I hjørnet af køkken-alrummet i stueetagen kan du tænde op i pejseindsatsen, når naturen viser tænder uden for vinduerne, der med tre lag glas sagtens kan holde på varmen. På lune sommerdage kan du i stedet åbne de dobbelte skydedøre til terrassen eller til altanerne og fylde rummene med luft og fuglefløjt.

Rummelige værelser med muligheder
På førstesalen får udsigten et ekstra løft og får tilsat endnu mere himmelrum, ligesom du gennem de østvendte vinduer kan se vandet mellem træerne. På det store badeværelse heroppe kan du sidde i badekarret med frit udsyn til naturen, mens dagens spændinger opløser sig i det varme vand. I stueplan har du endnu et rummeligt badeværelse med bruseniche og et ekstra gæstetoilet.

Villaen har i dag fire værelser fordelt med to på hver etage, men der er mulighed for at lave flere efter behov. Forældreafdelingen kunne være oplagt på første etage, hvor du eksempelvis kan indrette kontor på det ene af værelserne, som begge har udgang til en nordvendt altan. Børnene kan således råde over værelserne i stueetagen med vinduer mod haven.

Alt i alt smukke og funktionelle rammer om familielivet på en sublim beliggenhed. Som et hemmeligt sted midt i skoven og stadig tæt på byen ligger her drømmeboligen til den kvalitetsbevidste og pladskrævende familie.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3436
BoligtypeVilla
Boligareal317 m²
Kælder60 m²
Udhus14 m²
Grundareal1.576 m²
Værelser9
Opført1960/2017
Ejerudgifter pr. md.7.756
Kontantpris12.995.000
Udbetaling650.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Elmehøjvej 55

  BoligtypeVilla
  Pris12.700.000 kr.
  Boligareal225 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Ildervej 18B

   BoligtypeVilla
   Pris13.900.000 kr.
   Boligareal394 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Ildervej 24

    BoligtypeVilla
    Pris14.995.000 kr.
    Boligareal321 m²

    Klassisk/Patricia,

    Se bolig