Arnakvej 46
8270 Højbjerg

Sags nr. LL4938
Find din drømmebolig

Totalrenoveret villa omgivet af skovens dybe ro

256 kvadratmeter med gennemgående høj kvalitet tæt på natur og by.

Ligesom høj kvalitet går fred og ro aldrig af mode. I denne totalrenoverede villa får du det hele: Rammer og inventar af en gennemgående høj standard og adresse i skovkanten af Højbjerg, hvor de gamle træer er dine nærmeste naboer. Samtidig har du og familien ikke langt til skole, indkøb eller Midtbyens mange muligheder. Inde som ude mærker du roen og den særlige stemning, der hersker her.

HØJBJERG – Hvis der er noget, den eftertragtede bydel mestrer til perfektion, er det at forene det luksuriøse med det jordnære – og nærheden til de oplevelser, der får dig til at føle dig i live. Hvad enten det er løbeture i Marselisborgskovene, besøg på Moesgård Museum eller beundring af vildtet i Dyrehaven. På en varm sommerdag kan du og familien ligeledes pakke strandtasken med jeres favoritsnacks og kølige drikke og følge skovens stier den korte vej ud til kysten.

Og når du trænger til at udskifte den naturskønne, rolige forstad med byens farverige nerve af fortovscaféer og kulturtilbud, er det blot at springe på cyklen. Tril af sted ad skovens skrånende veje og videre ad Strandvejen – ca. 10 minutter senere befinder du dig på livlige Frederiksbjerg. Du har dog også gode indkøbsmuligheder lokalt, ligesom der kun er en kort cykeltur til Skåde Skole.

Med låge til skoven
Fra Hørhavevej fører Ildervej videre til Arnakvej, som strækker sig ned mod skoven. Kort forinden forgrener villavejen sig ud i små hyggelige stikveje, hvor trafikken begrænser sig til folk med et ærinde. Og her for enden af en af disse stikveje – i første række til skoven – finder du Arnakvej 46. De mokkafarvede mursten, der ledsages af mahognigavle, zinkinddækninger og matsorte teglsten, får villaen til at træde naturligt ind i landskabet. Omvendt kan du selv træde direkte ud i skoven via havelågen.

Haven består af en plæne med plads til leg og spil og flere skønne terrasser, hvor du i løbet af dagen kan finde en plet i solen. Dagens sidste solstråler fanger du på den hævede træterrasse, hvor der på øverste niveau er indbyggede bænke. De øvrige terrasser er indrettet på det store fliseareal, som løber hele vejen rundt om huset, og hvor der er godt med plads til gæster og hyggeligt samvær i skovens smukke kulisse. Om aftenen sørger de mange diskrete lamper langs murene for at lyse op og sætte stemningen.

Totalrenoveret med fokus på kvalitet og funktionalitet
Den oprindelige 70’er-villa er blevet renoveret og opdateret ad flere omgange. Meget af det ydre – herunder taget og vinduerne – er fra 2007. Det indre fik en større renovering i 2017, hvor bl.a. de gennemgående lyse Dinesen-planker blev lagt, mens det snedkerlavede køkken kun lige er taget i brug. Det er lavet af Hansen Furniture med fingertappede skuffer og fuldendt med fronter og bordplader skåret ud af lange, brede Dinesen-planker, der skaber et sammenhængende flow i træets årer. Enkelt, elegant og effektfuldt. Derudover nyder familiens masterchef godt af hvidevarerne fra Gaggenau og Quooker-vandhanen, som ud over kogende vand også byder på danskvand.

Træet er med til at trække skoven indenfor, mens de store vinduer giver frit udsyn til naturens evigt foranderlige farver. Det gælder i både køkken-alrummet og den tilstødende, niveaudelte stue, hvor det nedre niveau får en ekstra dimension med loft til kip, fritlagte hanebånd og en hel gavl af vinduer mod skoven. Ud over gulvvarmen kan du tænde op i den indbyggede brændeovn fra 2017, som også spreder en knitrende hygge i de store leverum på en råkold vinterdag. Den specialbyggede vinskabsvæg med plads til ca. 1.100 flasker holder din samling ved en optimal temperatur og lader dig samtidig nyde synet af flaskerne.

Specialbyggede løsninger finder du mange steder i villaen. I bryggerset, hvor stilen fra køkkenet også videreføres i egetræselementerne med gennemgående åreretning, har du indbyggede skabe til overtøjet og anden opbevaring. Det samme er tilfældet i entréen og på de tre værelser, som er funktionelt fordelt på hjemmets to etager. Det store master bedroom i stueplanet har tilhørende badeværelse – ligeledes fra 2017 – hvor du har loft til kip og ovenlysvinduer samt snedkerlavet møbel med dobbeltvask. Du har desuden udgang til terrassen og udebruseren, hvor du kan skylle saltvand og strandsand af efter en dukkert, inden du smutter indenfor i den dobbelte bruseniche. De to gode børneværelser ligger på førstesalen og deles om et badeværelse og et stort multirum, hvor den yngre del af familien kan samle vennerne til gaming eller fest uden at forstyrre resten af huset. Også heroppe går loftet til kip, og vinduerne åbner for flotte kig til de grønne omgivelser.

Kompromisløse rammer, som på én gang inviterer naturen indenfor og smelter sammen med den. Et unikt levested for jer, som elsker ro og villavejsidyl, men samtidig gerne vil have byens livlighed inden for rækkevidde.Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4938
BoligtypeVilla
Boligareal256 m²
Udhus14 m²
Carport26 m²
Grundareal1.112 m²
Værelser7
Opført1977
Ejerudgifter pr. md.6.291
Kontantpris14.900.000
Udbetaling745.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Jelshøjvej 36

  BoligtypeLystejendom
  Pris15.000.000 kr.
  Boligareal177 m²

  Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Ulvehaven 4

   BoligtypeVilla
   Pris14.500.000 kr.
   Boligareal280 m²

   Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Arnakvej 6

    BoligtypeVilla
    Pris13.950.000 kr.
    Boligareal209 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig