Arnakvænge 13
8270 Højbjerg

Sags nr. LL3566
Find din drømmebolig

Velindrettet arkitekttegnet villa i Skåde

262 kvadratmeter i to plan omgivet af en smukt opvokset have.

At bo omgivet af naboer i et roligt kvarter, hvor du føler dig helt privat og ugeneret, er drømmen for mange. På hyggelige Arnakvænge er naboskabet godt, og du bestemmer selv, hvor meget du deltager. Den arkitekttegnede villa med nummer 13 ligger nemlig lidt tilbagetrukket fra vejen, hvilket giver dig og familien en skøn og privat oase, hvor omverdenen nærmest lukkes ude for en stund. Den opvoksede have er rummelig og udgør et skønt uderum, hvor fuglefløjt og naturens øvrige lyde akkompagnerer tilværelsen. Skal freden og roen brydes lidt, kan du stå inde i byen i løbet af få minutter i bil eller på cykel.

SKÅDE BAKKER – Få meter fra Marselisborg Skov bugter Skåde Bakker sig med hyggelige villaveje, der løber mellem smukt opvoksede haver og træer samt herskabelige og flotte villaer. Kvarteret udspringer fra Villa Arnak, der blev opført i 1899 som sommerresidens for fabrikant John Wied – en prægtig ejendom, som du stadig kan se i dag. Den store grund, der omgav den historiske sommerbolig, er senere blevet udstykket og udgør i dag af indlysende årsager et yndet hjemsted for feinschmeckere og naturelskere.

Du har nemlig natur til alle sider, og du kan træde direkte ud i den fra din have, hvor stien fører dig ind i den imponerende skov, som strækker sig langs kysten, og som indbyder til fysisk udfoldelse af enhver art med utallige gå-, ride- og cykelstier. Ud over motionister og folk på skovtur kan du også møde et rigt dyreliv i form af fugle, rådyr, ræve og egern. Nogle af dyrene bevæger sig endda på eventyr op i villakvarteret, og du skal derfor ikke blive forskrækket, hvis de en dag kigger forbi din have.

Stierne ned gennem skoven kan også føre dig videre langs vandkanten og ind til byen, hvor oplevelserne venter på dig i byens mange kulturelle tilbud, butikker og spisesteder.

Børnevenlig beliggenhed og indretning
Beliggenheden for enden af det lukkede vænge er både tryg og rolig. Vendepladsen udenfor giver ekstra parkeringspladser til gæster, ligesom børnene trygt kan cykle og lege herude med nabolagets andre småfolk. En lille sti fører op til den arkitekttegnede villa, der således ligger hyggeligt tilbagetrukket fra vejen – i en privat, grøn oase.

Det er ikke kun beliggenheden, der er børnevenlig. Også indretningen tager hensyn til børnene, der har deres egen aflukkede afdeling, hvor de kan brede sig på de tre gode værelser, der deles om et badeværelse. Og i den lyse stue med udgang til haven kan børnene indrette et fælles legerum eller en tv-stue. Stueetagen omfatter også bryggerset, hvor der er god plads til overtøj, sko og diverse opbevaring.

Indretningen er samtidig også forældrevenlig, for på overetagen har de voksne deres egen afdeling med soveværelse, tilknyttet badeværelse og et kontor med en inspirerende udsigt til haven.

God plads og skønne fællesrum
De rummelige og indbydende fællesrum ligger i overetagen, hvor lyset strømmer ind gennem de store vinduespartier, som samtidig giver dig frit udsyn til den smukt opvoksede have. En udsigt, som er evigt dragende, mens årstiderne skifter farvepaletten. Den grønne kulisse skærmer godt af for omverdenen og gør familiens oase endnu mere privat.

Den store stue kan du indrette til familiens behov med hyggekroge, tv-hjørne og udsigtsposter. Når ilden knitrer i brændeovnen en kold vinterdag, bliver det næppe mere idyllisk at se ud over den sneklædte have, mens varmen breder sig over hele etagen. Via et enkelt trin kommer du til den nedsænkede stue, hvor du også har udsigt over haven. Åbninger i væggene mellem rummene giver lys og samhørighed – selv når familien ikke er samlet i samme rum.

Hygge både ude og inde
Fra stuen har du adgang til spisestuen, som ligger i forlængelse af køkkenet. Herfra kan du træde ud på den rummelige terrasse, der er et oplagt sted at nyde hinandens selskab og solens stråler, når vejret tillader det. Den elektriske markise kan gribe duggen og sikre den hyggelige stemning med udsigt til haven, der har både en kuperet og vild del, samt et mere plant stykke, der egner sig til både boldspil og solbadning.

En lun sommermorgen vil du nok tage dagens første kop kaffe med ud på terrassen. Andre morgener giver den hyggelige spiseplads i køkkenet dig mulighed for at spise morgenmad, mens solen står op over områdets hustage og giver liv og lys til dagen. Køkkenet har nogle år på bagen, men fungerer upåklageligt, og mens du står og laver aftensmad, kan du følge med i ungernes leg nede på pladsen foran huset.

Skønne, private rammer i grønne omgivelser tæt på naturen og byens muligheder. Arkitekttegnet villa med masser af plads og en ideel indretning til familielivet.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3566
BoligtypeVilla
Boligareal219 m²
Kælder113 m²
Carport31 m²
Grundareal1.282 m²
Værelser9
Opført1972
Kontantpris7.500.000
Udbetaling375.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Murermestervilla

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Elsdyrvej 14

  BoligtypeVilla
  Pris7.900.000 kr.
  Boligareal160 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Murermestervilla,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Bakkedraget 16

   BoligtypeVilla
   Pris6.500.000 kr.
   Boligareal139 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    P.S. Krøyers Vej 20A

    BoligtypeVilla
    Pris9.995.000 kr.
    Boligareal144 m²

    Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

    Se bolig