Albert Naurs Vej 31A
8270 Højbjerg

Sags nr. LL5040
Find din drømmebolig

Attraktiv byggegrund i Kragelundkvarteret

843 m2 grund med mulighed for at bygge jeres drømmehus med udsigt ud over området.

HØJBJERG – Det eftertragtede område syd for Aarhus C underspiller på ingen måde sin charme. Du bliver allerede forført på din vej hertil, hvor du fra byen først kører langs med vandet, op gennem skoven og ind på de fredelige villaveje, der snor sig igennem det kuperede terræn. Nærheden til naturen gør den til en stor del af din og familiens hverdag – til udflugter og aktiv udfoldelse i løbesko eller i sadlen på mountainbiken.

Samtidig er der ikke langt til noget. Populære Kragelundskolen ligger – i børnenes eget tempo – få minutters gang hjemmefra. De kan cykle til Lyseng på ingen tid og dyrke alverdens former for idræt med deres kammerater, som de hurtigt møder i det familievenlige kvarter, der ligeledes rummer gode institutioner. Indkøbene klarer du også lokalt med et fint udbud af både supermarkeder og specialbutikker, der er samlet ved Kridthøj Torv, som også nærmest ligger lige om hjørnet.

På Albert Naurs Vej kan du følge med, når områdets skolebørn bevæger sig til og fra skolen, som en lille sti lidt længere oppe ad vejen fører hen til. Det understreger blot den hyggelige stemning, der breder sig på vejen, hvor nabofællesskabet er rigtigt godt. Her bor flere børnefamilier med børn i alle aldersgrupper, som også deltager ved den årlige vejfest, hvor vejen bliver lukket af, og alle hygger sig med forskellige aktiviteter.

Byg din drømmebolig
Det eksisterende hus er fjernet, så du har et rent lærred at gå i gang med.
Grunden er 843 m2 og der er på grunden en bebyggelsesprocent på 30%, så der må bygges helt op til 250 m2 beboelse. Sælger har fået foretaget boreprøver på grunden som kan udleveres.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL5040
BoligtypeGrund (Helårs)
Grundareal843 m²
Ejerudgifter pr. md.1.740
Kontantpris5.900.000
Udbetaling295.000

Kendetegn

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Elverdalsvej 161

  BoligtypeVilla
  Pris10.500.000 kr.
  Boligareal216 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Hestehavevej 2D

   BoligtypeVilla
   Pris10.500.000 kr.
   Boligareal195 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Kragelunds Allé 18

    BoligtypeVilla
    Pris12.500.000 kr.
    Boligareal235 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig