Åhavevej 77
8600 Silkeborg

Sags nr. LL3743
Find din drømmebolig

Spændende villa med udsigt til vand og skov i Silkeborg centrum

Totalrenoveret, gennemført og fuld af sjæl med have ned til Remstrup Å.

Når rammer og beliggenhed spiller sammen, opstår der nemt sød musik. Det er i høj grad tilfældet her på Åhavevej 77, der har alle Silkeborgs herligheder inden for nær rækkevidde: Midtbyen, skoven og vandet. Den totalrenoverede villa får det bedste ud af placeringen ved Remstrup Å med den hyggelige og private have ned til vandet, hvor du har egen bådebro. Samtidig er rammerne fulde af æstetik, sjæl og høj kvalitet. Du bemærker hurtigt, hvordan rummene nærmest omslutter dig, og huset emmer af en særlig behagelig atmosfære takket være de velovervejede valg af materialer, lys og indretning.

SILKEBORG – Åhavevej må siges at være et rammende navn for vejen her, der løber langs hyggelige Remstrup Å, hvor villaernes haver strækker sig ned mod vandet på den ene side. Åløbet forbinder Silkeborg Havn med Brassø og de andre søer, som Silkeborg er så kendt for. På den modsatte side af åen står et andet af byens vartegn – skoven, som strækker sig flere kilometer derfra. Du kan derfor bruge både vandet og skoven til at komme ud og få pulsen op og nyde naturen.

Byen har meget mere end smuk natur at byde på. Den hyggelige midtby rummer et rigt handelsliv, caféer og restauranter, ligesom der er masser af kultur på programmet. Og du har det hele tæt på med adresse på Åhavevej, som også ligger meget centralt i forhold til skoler og andre institutioner. Du giver imidlertid ikke køb på privatliv, fred og ro, idet du og din familie kan være helt jer selv her i jeres naturskønne paradis.

Frugtlund, lysthus og bådebro
Mod vejen er haven så godt som vedligeholdelsesfri, og den brede indkørsel, som er belagt med store kampesten, har plads til flere biler. Mod vandet har du og familien til gengæld en charmerende grøn oase med frugttræer, rododendron og nøje anlagte bede. Når du går ad flisegangen ned gennem haven, træder du på sten fra Københavns Havn. Og haven gemmer på flere skønne hyggekroge og terrasser – oppe og nede, i sol eller skygge, med tag over hovedet eller under åben himmel – altid med fred og ro og dejligt afskærmet bag de høje træer på hver side af haven.

Lysthuset lægger op til hygge i godt selskab, og fra bådebroen for enden af haven kan I sejle ud på udflugt. Havnen ligger kun en kort sejltur derfra, og her finder I flere spisesteder tæt ved. Sejler I den modsatte vej, passerer I det hyggelige Indelukket, hvor I kan lægge til og få et slag minigolf og en is, inden turen går videre ud på søerne, som også er perfekte at bade i.

Totalrenoveret og stadig fuld af sjæl
Villaen blev oprindelig opført i 1900, men er blevet totalrenoveret af de nuværende ejere, der overtog boligen i 1998. Æstetikken, kvaliteten af materialerne og indretningen er sammen med den skønne beliggenhed med til at gøre hjemmet til noget helt særligt med en gennemført stil, du ikke finder magen til.

Renoveringen er sket med fokus på at skabe et hjem, der emmer af god atmosfære, og som på alle måder er behageligt at opholde sig i. Du kommer derfor hurtigt til at finde dig hjemme her. Også hvis du som husets nuværende ejere vil drive erhverv hjemmefra. Hele den ene side af stueplanet udgør i dag et fantastisk arbejdsrum med loft til kip, der åbner rummet og giver et godt lysindfald. Med kig til terrassen og haven er her et hjemmekontor ud over det sædvanlige – men rummet har mange andre anvendelsesmuligheder: Atelier, teenageparadis eller noget helt tredje.

Overalt i huset fornemmer du inspirationen fra de sydlige himmelstrøg kombineret med det nordiske – både i helhedsindtrykket og i enkeltelementerne og materialevalget. De kalkede vægge og de spanske stengulve er med til at sætte stemningen, der forstærkes i lyset, som kan dæmpes og skabe den helt rette atmosfære til enhver lejlighed.

Til samvær og hver til sit
I køkkenet sørger akustiklofterne for en behagelig lydfornemmelse, og rummet indbyder i høj grad til hyggeligt samvær omkring madlavningen. Det lækre og funktionelle køkken er fra Multiform, og lysindfaldet, spisekrogen og den direkte udgang til en utroligt hyggelig terrasse gør rummet til et naturligt samlingspunkt for familien.

Når det er tid til at være sig selv, ligger værelsesafdelingen på førstesalen, hvor de gennemgående Dinesen-plankegulve og massive døre understreger kvaliteten. Her er to gode børneværelser samt et virkelig rummeligt soveværelse med fritlagte bjælker og inkorporeret badeværelse, hvor du har spa og sauna. Fra soveværelset har du udsigt til både vand og by, og især udsigten til vandet er lokkende. Du kan eksempelvis starte dagen med en tur i kajakken på det stille vand, mens byen og naturen stille vågner omkring dig.

Når børnene når en vis alder, vil de måske foretrække at få hele underetagen til deres egen afdeling med separat indgang. Her er badeværelse, tekøkken og bryggers foruden god plads til opbevaring i de indbyggede skabe og anvendelige rum.

Det er kombinationen af beliggenheden ved vandet og tæt på byen, den gennemtænkte arkitektur og indretning samt de nøje udvalgte materialer, som gør villaen her til noget ganske særligt. Du er omgivet af fred, ro og skøn atmosfære – og du har alt inden for nær rækkevidde.Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3743
BoligtypeVilla
Boligareal201 m²
Kælder111 m²
Udhus20 m²
Grundareal1.465 m²
Værelser10
Opført1900
Garage37 m²
Kontantpris12.900.000
Udbetaling645.000
EnergiklasseE

Kendetegn

1. række til vand
Blandet bolig/erhverv
Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Carl Nielsens Vej 9

  BoligtypeVilla
  Pris12.990.000 kr.
  Boligareal218 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

  Se bolig

   Ebeltoft,
   Elsegårdevej 28

   BoligtypeLystejendom
   Pris12.500.000 kr.
   Boligareal258 m²

   Hesteejendom, Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Dådyrvej 5A

    BoligtypeVilla
    Pris13.400.000 kr.
    Boligareal210 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

    Se bolig