Åboulevarden 51, 4. th.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3789
Find din drømmebolig

Rummelig midtbylejlighed på Åboulevarden

Elevator lige til døren, udsigt over åen og byens tage og skøn altan.

Der er noget fascinerende ved at kunne træde ud ad sin hoveddør og med det samme have byen for sine fødder. Og lige så betagende er det at kunne vende hjem igen, tage elevatoren op til lejligheden og lægge byens liv lidt på afstand. Det er hverdagen her på Åboulevarden 51, hvor denne rummelige lejlighed på fjerde sal emmer af velbevaret herskabelig stemning i lyse og velholdte rammer. Skråt over for Magasin - så tæt på alt og alligevel så fredeligt. De 97 kvadratmeter er veludnyttede med god opbevaringsplads og ideel rumfordeling, der betyder, at lejligheden også egner sig til delelejlighed.

MIDTBYEN - Åens stille strøm, der løber mellem havnen og Brabrandsøen, er nærmest blevet indbegrebet af Aarhus midtby og et samlingssted for byens liv på de mange hyggelige caféer og spisesteder langs vandet. Følg åen ned til havnen, gå på opdagelse i Latinerkvarterets charmerende gader eller slap af i Mølleparken, der er dit nærmeste grønne åndehul. Både Riis Skov, Marselisborgskovene og stranden giver dig endnu flere naturoplevelser uden lang rejsetid.

Byens muligheder venter på dig lige uden for hoveddøren - shopping, gastronomi og kultur - og du mærker hurtigt selve byens atmosfære, hvor det nye og det gode gamle går hånd i hånd. Det gør det også her på Åboulevarden, hvor den smukke og velholdte bygning Louisegaarden ligger. Med sine indbyggede hvide søjler og imposante rødstensfacade er der noget herskabeligt over udtrykket i ejendommen, der blev opført i 1925.

Elevator til døren og højt til loftet
Det herskabelige følger med ind i opgangen og op på fjerde sal, hvor elevatoren hurtigt fører dig op med dagens indkøb. Fra opgangen træder du direkte ind i hjemmets samlingspunkt i det daglige: Det rummelige køkken, hvor du kan have en spiseplads til de hurtige måltider eller til et kaffevisit. Ligesom i resten af lejligheden er her højt til loftet, og sammen med de nænsomt afhøvlede plankegulve er loftshøjden og de smukke stukrosetter med til at sætte den helt særlige stemning, som du hurtigt forelsker dig i.

Du kan placere gæster ved spisepladsen i køkkenet med et lille glas, mens du selv lægger sidste hånd på maden, inden I går til bords i den store spisestue. Franske døre leder videre ind til opholdsstuen, mens du til den modsatte side har en loggia, hvor du kan indrette kontor eller læsekrog. Lysindfaldet er godt i alle de tre rum mod Åboulevarden, hvor der er langt over til genboerne. De store vinduespartier lukker dagslyset ind og giver udsigt til åen og det fredelige liv på vejen dernede, hvor bilerne stort set kun kører stille og roligt til og fra Magasins parkeringshus.

God rumfordeling - også hvis lejligheden skal deles af flere
De to stuer er fine, regulære rum med gode indretningsmuligheder. Rumfordelingen gør det muligt og ret enkelt at indrette lejligheden til en delelejlighed med op til tre værelser og fælles køkken og bad. Fra soveværelset er der udgang til den sydvendte altan. Her kan du sidde i sommersolen fra morgen til ud på eftermiddagen og nyde udsigten over byens tage med Arne Jacobsens ikoniske rådhustårn i baggrunden.

Fra altanen har du også et godt overblik over gårdmiljøet, hvor store fællesterrasser giver dig et større uderum, hvis du skal have flere gæster på besøg, end altanen kan klare. Den velfungerende ejerforening holder både ejendommen og omgivelserne i fin stand, ligesom den råder over fire p-pladser i gården, som lejes ud.

Velholdt og løbende renoveret
Lejligheden er løbende blevet renoveret og fremstår velholdt med flere af de originale detaljer tilbage, der med deres blotte tilstedeværelse fortæller historier om fortiden midt i Aarhus. Badeværelset er praktisk indrettet med en muret bruseniche for enden og vindue mod gården.

Generelt er de 97 kvadratmeter veludnyttede med flere gode løsninger til opbevaring, herunder den store skabsvæg i soveværelset, som holder styr på garderoben, og depotrummet ved køkkenet, hvor du kan opbevare alt det, du ikke bruger hver dag, men som du gerne vil have lige ved hånden alligevel. Her er også god plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Bo i hjertet af Aarhus og bestem selv, hvor meget byen må fylde i din hverdag. Mulighederne står i kø lige uden for hoveddøren, men oppe på fjerde sal har du fred, ro og udsigt over åen og byens tage. 97 kvadratmeter lejlighed med herskabelige træk og optimal rumfordeling, hvis du leder efter en central lejlighed, som eventuelt kan deles af op til tre personer.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3789
BoligtypeLejlighed
Boligareal97 m²
Værelser4
Opført1925/2007
Ejerudgifter pr. md.2.846
Kontantpris3.995.000
Udbetaling200.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  M.P. Bruuns Gade 58, 3.

  BoligtypeLejlighed
  Pris3.745.000 kr.
  Boligareal82 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Graven 3G, 1.

   BoligtypeLejlighed
   Pris4.700.000 kr.
   Boligareal97 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    M.P. Bruuns Gade 59, 4.

    BoligtypeLejlighed
    Pris4.800.000 kr.
    Boligareal99 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig