Stenagervej 30
8400 Ebeltoft

Sags nr. LL4491
Find din drømmebolig

Sommerhus i gennemført arkitektur og høj kvalitet

Minimalistiske rammer med storslået udsigt til vandet ved Ebeltoft.

Vellykket arkitektur får mest muligt ud af beliggenheden og hver en kvadratmeter. Det er i høj grad tilfældet her på Stenagervej 30 i Ebeltoft, hvor dette moderne sommerhus fra 2011 ligger med frit udsyn til vandet gennem de store vinduer og fra den skønne terrasse. Den elegante enkelhed og stilfulde indretning gør det nemt at koble af og blot nyde rammerne og omgivelserne, når kalenderen er tom, og du trænger til kvalitetstid med familien. Hyggelige Ebeltoft og den uspolerede natur omkring byen byder på et væld af oplevelser og eventyr.

EBELTOFT – Den gamle købstad på Jyllands næsetip er velbesøgt af turister fra nær og fjern. Og når du går ad de brostensbelagte gader, forstår du hurtigt hvorfor. Den hyggelige stemning i og omkring de charmerende, gamle bygninger, der i dag rummer boliger, caféer og butikker, smitter af på dit humør. Du mærker historiens vingesus overalt i byen – ikke mindst om bord på Fregatten Jylland, der giver et indblik i Danmarks maritime fortid.

Du har heller ikke langt til den afrikanske savanne i Ree Park Safari, hvor du kan komme helt tæt på de vilde dyr, eller til forlystelserne i Djurs Sommerland, der kan begejstre både store og små. Mere roligt er der i den lokale golfklub, hvor du kan prøve kræfter med banen, som ligger i et bakket landskab med en dejlig udsigt til Kattegat, Mols Bjerge og Ebeltoft Vig.

Foruden alle disse oplevelser har du naturligvis også gode indkøbsmuligheder i byen og ved de mange vejboder, som du møder overalt på Mols, hvor den fredede natur i sig selv inviterer dig på eventyr. Fra Aarhus har du under en times kørsel – og omtrent det samme i sejlads fra Odden. Færgen lægger tilmed til kaj ca. en kilometer fra sommerhuset, som er beliggende lige syd for Ebeltoft by og tæt på flere gode strande.

Arkitekttegnet elegance
Når først du har parkeret bilen nede ved vejen, ser du ikke meget mere til den, medmindre du skal et ærinde, som cyklen ikke kan klare. Det skyldes dels grundens hældning, og dels sommerhusets orientering mod udsigten over de åbne vidder og til vandet samt det private skovareal, som er din ene nabo. Det betyder også, at du er dejligt ugeneret her og kan slappe af og nyde fritiden sammen med familien i fulde drag.

Sommerhuset blev opført i 2011 – og den tidløse arkitektur samt den høje materialekvalitet betyder, at de minimalistiske rammer i dag står klar til, at du og familien kan flytte ind og præge dem med jeres egen personlighed. Velplacerede orange detaljer bryder her og der det stramme sort-hvide look. Glaspartier fra gulv til loft på store dele af husets facade giver desuden naturens lys og farver frit spil.

Den store terrasse i hårdttræ, som nærmest omslutter huset, gør det muligt at finde en plads i solen i løbet af dagen, mens de overdækkede afsnit tilbyder ly for aftenduggen. Du kan også tænde op i den indbyggede udvendige pejs og nyde den knitrende varme, mens mørket falder på, og roen sænker sig. Er det ikke udevejr, har du en indvendig brændeovn, der kan skabe samme hyggelige effekt, mens du kan se med fra første parket, når himmel og hav står i ét.

Imponerende fællesrum og tre gode værelser
Det helt store samlingspunkt for familien bliver uden tvivl det store, åbne køkken-alrum og stuen, der strækker sig i husets fulde længde. Køkkenet er veludstyret, og de fritstående øer gør samtidig, at det er både funktionelt og en integreret del af rummet, så du forbliver en del af samtalen og samværet. Store vinduer til tre sider lader lyset strømme uhindret ind og får dig til at føle dig midt i naturen og langt væk fra hverdagens stress og jag. Hele fem skydedøre leder ud til terrassen, så du virkelig kan lade inde og ude flyde sammen på en varm sommerdag.

Også i soveværelset har du frit udsyn til naturen, ligesom en skydedør leder ud til terrassen, så du hurtigt kan komme ud i solen og nyde morgenkaffen i fred og ro. Et rummeligt badeværelse med badekar og dobbeltbruser ligger i forbindelse med soveværelset, mens et andet badeværelse er tilegnet de to øvrige værelser i husets anden ende. Alle værelserne har indbyggede skabe til fritidsgarderoben, og i entréen gemmer en skabsvæg også på en vaskesøjle, så du kan vaske tøj og dermed nemt forlænge dit ophold.

Et praktisk skur, som matcher sommerhusets udtryk, passer godt på cykler samt de få haveredskaber, som er nødvendige her. Det meste af haven består af en plæne med god plads til leg og spil for både små og større børn – og de kan måske endda gøre sig fortjent til en is ved at slå græsset, mens du superviserer fra terrassen.

Vellykket arkitektur i naturskønne omgivelser og med frit udsyn til det hele. Her kan du og familien nyde fritiden i fulde drag – og drage ud på oplevelser, når lysten melder sig. På stranden, i Mols Bjerge, på golfbanen eller i Ebeltofts hyggelige gågader.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4491
BoligtypeSommerhus
Boligareal154 m²
Grundareal1.164 m²
Værelser4
Opført2011
Ejerudgifter pr. md.2.535
Kontantpris3.695.000
Udbetaling185.000

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Glesborg,
  Klitvej 28

  BoligtypeVilla
  Pris2.800.000 kr.
  Boligareal130 m²

  Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Odder,
   Bøgevej 28

   BoligtypeVilla
   Pris4.995.995 kr.
   Boligareal205 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Grumstolsvej 61B

    BoligtypeLejlighed
    Pris5.950.000 kr.
    Boligareal110 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig