Norsmindevej 170
8340 Malling

Sags nr. LL4735
Find din drømmebolig

Gennemrenoveret stråtækt levested ved Norsminde Fjord

236 kvadratmeter hjem på stor naturgrund med skov og egen badebro.

Søger du somme tider uden for byen for at finde fred, ro og klarhed om dine egne tanker, ved du, hvilken energi det giver. Tænk så, hvis det kunne være din og familiens hverdag. Omgivet af uspoleret natur, med perfekt solorientering, udsigt over fjorden, akkompagneret af fuglesang og bladene, der rasler i vinden. Sådan er virkeligheden her på Norsmindevej 170, hvor den 13.593 kvadratmeter store kuperede grund består af et stykke privat skov. På toppen af grunden ligger tilmed en lille hytte, hvor du kan komme endnu tættere på naturens fred og ro. Aarhus ligger samtidig kun 20 minutters kørsel hjemmefra, mens de mindre byer Malling og Odder er endnu nærmere.

NORSMINDE – Tager du de små, hyggelige landeveje til og fra Aarhus, undgår du myldretidstrafikken og kan være fremme eller hjemme på bare 20 minutter. Hvad enten det er pligt eller fornøjelse, der lokker dig ud, vil du på vejen hjem opleve, hvordan byen og travlheden tynder ud – og i stedet fylder naturen og roen mere og mere. Norsminde Fjord er omdrejningspunkt for et rigt fugleliv, og hvor fjorden munder ud i Aarhus Bugt, ligger den anerkendte Norsminde Kro og lystbådehavnen, der summer af liv i de lyse og lune måneder.

Ajstrup Strand og Saksild Strand er store trækplastre for badegæster fra nær og fjern. Og de mange sommerhuse langs kysten har gæster året rundt, men selvfølgelig primært om sommeren. Du møder dem sikkert ved fiskemanden eller iskiosken. Malling og Odder er de nærmeste byer – og rummer til sammen alt, du og familien behøver af indkøbsmuligheder, skole og andre institutioner. Som finkulturel indsprøjtning ligger Moesgaard Museum kun ca. 10 minutters kørsel hjemmefra.

Naturlig skønhed og fred
Du kommer til at værdsætte den hyggelige knasen, der lyder, når du drejer væk fra den asfalterede Norsmindevej og ind på grusvejen, der fører forbi din eneste nabo og videre ned mod dit private helle ved fjorden. Det markerer nemlig, at det nu for alvor er tid til fred, ro og hjemlig hygge. To solide betonsøjler fortæller dig, at nu er du på egen jord, og lamperne i vejsiden guider dig det sidste stykke hjem.

Den store grund har mange anvendelsesmuligheder, fx dyrehold. Det kuperede format og dit private skovstykke giver dig en spændende grund. På toppen af bakken lige bag huset ligger en hytte med både strøm og varme, hvor du selv eller evt. gæster kan overnatte og nyde godt af udsigten over det smukke naturområde. Endnu en hytte tæt ved fjorden giver et hyggeligt sted at drikke eftermiddagskaffen og læse en god bog. Forhaven og den store terrasse mod vandet vender stik syd, og du kan derfor nyde godt af solen her fra morgen til aften. Det virker ekstra lyst her så tæt ved vandet, fordi sollyset reflekterer i overfladen.

Haven bugner af årstidens bær og frugt – kirsebær, pærer, æbler, blommer, ribs, solbær og stikkelsbær m.m. – så du altid har til frugtskålen, til lidt sødt bagværk eller til sylteglassene. Fyld favnen og bær høsten direkte ind gennem køkkendøren, der åbner op mod baghaven. Heromme er også døren ind til bryggerset, hvor du kan søge ind efter en dukkert i fjordens klare vand. For fra bryggerset har du ikke langt ind til saunaen, som ligger i forbindelse med underetagens store badeværelse.

Gennemrenoveret historisk charme
Villaen er oprindelig opført i 1870 til en lokal fisker, men der er ikke meget tilbage af det gamle hus, da stedet i 2014 blev gennemrenoveret. Loftet blev hævet i stueetagen, der blev lavet nye installationer, nyt køkken og bad, lagt nye strå på taget – ja, alt er faktisk nyt. Det eneste, der er bevaret, er den landlige charme, som du mærker i rummene på begge etager. Også selv om de er blevet lysnet godt op med hvide overflader, lyse trægulve og masser af vinduer. Bl.a. i den store stue, hvorfra der åbent op til førstesalen. Det giver et helt utroligt lysindfald gennem det store gavlvindue. De rå mursten omkring brændeovnen og træværket over dig er med til at sætte den særlige stemning.

På førstesalen ligger de to værelsesafdelinger med soveværelset mod syd. Begynd dagen med at træde ud på balkonen og indånd atmosfæren og roen. Så kan dagens udfordringer bare komme an. I forbindelse med soveværelset ligger de voksnes badeværelse, mens den anden værelsesafdeling har sit eget. Her kan de nuværende to gode værelser let omdannes til tre, som der oprindelig har været.

I alt får du 236 kvadratmeter med både gode fællesrum og private gemakker. Fra alle rum har du udsigt til naturen. Hvad enten det er fjord, skov eller marker – og uanset årstiden – er omgivelserne i den grad med til at sætte herlighedsværdien ekstrahøjt her ved Norsminde Fjord.

Gennemrenoveret og rummeligt levested på kanten af fjorden. Lyse og indbydende rammer omgivet af naturens fred og ro. Brug omgivelserne til fysiske udfoldelser eller fordybelse. På 20 minutter kan du være i Aarhus, mens de mindre byer lige i nærheden holder dig og familien velforsynet i hverdagen.
Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4735
BoligtypeVilla
Boligareal236 m²
Grundareal13.593 m²
Værelser8
Opført1870/2014
Ejerudgifter pr. md.7.313
Garage72 m²
Kontantpris13.900.000
Udbetaling695.000
EnergiklasseA2010

Kendetegn

Landskabsudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Malling,
  Malling Bjergevej 78

  BoligtypeVilla
  Pris12.500.000 kr.
  Boligareal220 m²

  Blandet bolig/erhverv, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Malling,
   Malling Bjergevej 10

   BoligtypeLystejendom
   Pris7.500.000 kr.
   Boligareal213 m²

   Hesteejendom, Landskabsudsigt,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Arnakvej 6

    BoligtypeVilla
    Pris13.950.000 kr.
    Boligareal209 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig