Egernvej 24
8270 Højbjerg

Sags nr. LL4615
Find din drømmebolig

Totalrenoveret 60’er-villa i funktionelle kvalitetsrammer

Skøn beliggenhed i Skåde Bakker tæt på by og natur.

Funktionalitet handler om meget mere end praktik – det er også en følelse. Og den mærker du allerede ved ankomsten her på Egernvej 24. Alt står skarpt – og det er tydeligt at se, at kvaliteten er i top. Garageporten åbner for dig, og du er hjemme, inden du stiger ud af bilen. Den oprindelige 60’er-villa er totalrenoveret og udvidet, så du og familien i dag kan flytte direkte ind i de lyse og rummelige rammer tæt ved skov og by. I den solrige have finder du skønne private uderum, mens du indenfor nyder godt af de store, åbne fællesrum, fem værelser og tre badeværelser. Selv beliggenheden er funktionel – med kort vej til skole, sport og indkøb.

SKÅDE BAKKER – Der hersker en helt særlig fred, ro og idyl i de skønne Skåde Bakker, hvor naturen præger landskabet i mere end én forstand: Det kuperede terræn og de store, gamle træer vidner om områdets naturlige charme, som flere er faldet for gennem tiden. Hvad der engang var ude på landet, er i dag en hyggelig enklave i Højbjerg, der har alt det, du og familien behøver i det daglige.

Villaveje og stier leder børnene trygt til og fra den nærtliggende Skåde Skole, ligesom også både Kragelundskolen og Lyseng Idrætsanlæg ligger en kort cykeltur hjemmefra. Lokalt i Højbjerg finder du flere gode indkøbsmuligheder – bl.a. i specialbutikkerne ved det populære Kridthøj Torv og flere lokale supermarkeder. Og kalder Frederiksbjergs eller Midtbyens mange tilbud og muligheder, er du hurtigt derinde. Endnu hurtigere kan du komme i skoven og lade stierne føre dig ud til stranden.

Nem have med skøn terrasse
Villaen er placeret på en skrånende grund, der hælder mod syd. Den nemme have kræver ligesom boligen ikke det store vedligehold. I haven er der god plads til samvær og leg – enten på den nedgravede trampolin eller legeområdet med børnevenlige gummifliser bag huset.

Terrassen er omkranset af en høj hæk og delvist overdækket af den store markise, som kører på skinner for maksimal stabilitet. Lad markisen fange duggen eller et par regndråber, så I kan fortsætte udehyggen, lige så længe I har lyst. Her er det nemt at føle sig helt privat og i sin egen verden.

Helt up to date og lige til at flytte ind i
Villaen består af to dele – den oprindelige del fra 1960 og tilbygningen fra 2016, men hjemmet er helstøbt, og hverken ude eller inde bemærker du nogen forskel eller overgange fra den ældre del til den helt nye. Det skyldes naturligvis blandt andet, at 60’er-villaen er bragt helt up to date, og at den samme stil er ført videre ud i tilbygningen, som har givet hjemmet en ekstra dimension – både i forhold til rummeligheden og funktionaliteten.

Et eksempel er den integrerede dobbelte garage, hvor gulvvarmen holder bilen klar til afgang bag de automatiske porte. Når du har parkeret her, er du hjemme. Fra garagen går du igennem den store entré, hvor der er god plads til overtøj og anden opbevaring. Underetagen rummer desuden et kombineret bryggers og badeværelse samt et lyst, disponibelt rum til gæster, hjemmekontor, fitness eller noget helt fjerde.

Allerede hernede fornemmer du den høje standard, der gennemsyrer hele hjemmet. Du og familien kan flytte direkte ind og føle jer hjemme med det samme. Genvex-anlægget sørger for godt indeklima, de nye vinduer og den ekstra isolering holder på gulvvarmen, og BWT-anlægget sikrer blødt og kalkfrit vand.

Familiens base med masser af lys og rummelighed
I stueplanet har familielivet ideelle vilkår i de åbne fællesrum, som ligger centralt placeret mellem børnenes værelsesafdeling og forældreafdelingen, som hver især har eget badeværelse. I køkken-alrummet strømmer lyset ind fra flere sider, ligesom du kan åbne døren ud til terrassen og lade naturens lyde komme indenfor. På køligere dage kan du tænde op i brændeovnen og mærke hyggen og den ekstra varme brede sig.

Det sort-hvide Multiform-køkken er veludstyret med Quooker samt ovne, kogeplade, køleskab og emhætte fra Gaggenau. Her kan familiens mesterkok rigtigt folde sig ud og kreere lækre retter til både hverdag og fest. Uanset lejligheden samles familien og eventuelle gæster om et langbord i alrummet eller ude i det grønne miljø på terrassen.

På den anden side af den integrerede skydedør med store glasruder udfolder stuen sig i adskillige retninger. Her går loftet til kip, mens vinduer til flere sider åbner for nye kig over området. Den bedste udsigt finder du dog på altanen ud for soveværelset, hvor dit vue strækker sig ned gennem Djævlekløften og ud til bugten. Her kan du med fordel nyde dagens første kop kaffe og synet af solopgangen ude over vandet, mens du hører lyden af den rislende kilde, som løber gennem flere af haverne på vejen.

Giv familielivet de bedste vilkår i lyse og rummelige rammer af høj kvalitet tæt på natur og by. Planløsningen er ideel med børne- og voksenafdeling i hver sin ende af huset. Og indretningen er lige så funktionel som beliggenheden nær skole, indkøb og idrætstilbud.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4615
BoligtypeVilla
Boligareal174 m²
Kælder101 m²
Udhus10 m²
Grundareal923 m²
Værelser7
Opført1960
Ejerudgifter pr. md.5.821
Kontantpris12.000.000
Udbetaling600.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Emiliedalsvej 36

  BoligtypeVilla
  Pris12.900.000 kr.
  Boligareal253 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Ny Moesgårdvej 35

   BoligtypeVilla
   Pris10.995.000 kr.
   Boligareal244 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Miltonsvej 3

    BoligtypeVilla
    Pris9.995.000 kr.
    Boligareal210 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig