Bævervej 18A
8270 Højbjerg

Sags nr. LL4578
Find din drømmebolig

Opdateret 60er-arkitektur med prima beliggenhed i Skåde Bakker

Lyse og funktionelle rammer privat og højt beliggende tæt ved skov og vand.

Når en bolig renoveres med sans for den oprindelige arkitektur, er resultatet ofte en iboende charme, som er meget nem at falde for. Det vil du opleve her på Bævervej 18A i den gamle del af de eftertragtede Skåde Bakker. Det klassiske A-hus er formet af 60er-arkitektur og gennemført opdateret med hjælp fra Baks Arkitekter, som har formået at skabe en smuk helhed med lyse og funktionelle rum samt originale detaljer. Her er du og familien omgivet af de fantastiske Marselisborgskove og har ikke langt til hverken vandet eller byen. Men mest af alt har I fred og privatliv nær skovens dybe, stille ro.

SKÅDE BAKKER – Det kuperede landskab i Skåde Bakker er formet af ismassernes bevægelser for mange tusinde år siden. Det har givet naturen og omgivelserne sit helt eget udtryk og gjort området til et af de mest eftertragtede i Aarhus. De smalle veje bugter sig ind imellem hinanden omkranset af Marselisborgskovene. Naturen har altid været det store trækplaster her – ikke mindst da byens velhavere oprindelig opførte store sommerresidenser på enorme grunde i det naturskønne område. I 1960’erne blev grundene udstykket til de villakvarterer, vi kender i dag.

På den anden side af skoven strækker Aarhusbugten sig, og efter få minutters gang kan du stå i vandkanten med udsigt ind over Aarhus. Du får stor glæde af omgivelserne, der indbyder til en aktiv livsstil. Tag fx mountainbikesporet, der begynder lige om hjørnet, eller læg løberuterne ad skovens endeløse stier. Derudover tager det ikke mere end et kvarters tid i bilen, før du står lige i hjertet af Aarhus. Men også lokalt i Skåde og Højbjerg finder du både indkøbsmuligheder og madsteder samt skoler og institutioner.

Privat, sydvendt have
Du finder det smukke A-hus med dets markante arkitektoniske udtryk i den ældste del af Skåde, hvor det blev opført i 1969. Når du drejer ind ad de små veje, føles det, som om du lægger al byens hast og jag bag dig. På denne del af Bævervej, der stadig er grusvej, fornemmer du virkelig naturen og stedets oprindelige charme helt tæt på.

Den lukkede sydvendte have bag huset er godt flankeret af gamle træer, store buske og blomstrende hortensiabede. På varme sommerdage kan du nyde solen på den delvist overdækkede terrasse fra middagstid, og indtil den går ned. Her er du fuldstændig ugeneret med kun den åbne himmel over dig og med hyggelige besøg af fugle og nysgerrige egern.

Renoveret med øje for alle detaljer
Med sine 171 boligkvadratmeter plus 50 kvadratmeter kælder er der tale om et rummeligt A-hus. Og stort set alle kvadratmeterne er blevet endevendt fra 2016 og frem – senest med nye badeværelser og gæstetoilet i 2019. Derfor fremstår alt i utrolig flot stand med nye vinduer, brede gulvplanker med gulvvarme og det elegante, funktionelle Hanstholm-køkken i det åbne alrum, der udgør hjemmets hjerte. Her strømmer lyset ind fra flere sider – bl.a. gennem de store vinduespartier mod haven med udgang til terrassen. Her vil du opleve, hvordan lyset og farverne skifter karakter og stemning alt efter årstiden.

Du har også fortsat atmosfæreskabende elementer af den originale arkitektur som de oprindelige trælofter og den originale Cubus nr. 1-pejs af Nils Fagerholt, der er bevaret. I det hele taget er alt renoveret med sans for den mindste detalje, hvilket er sket med hjælp fra den anerkendte arkitekt Rasmus Bak. Han har stor erfaring med renoveringer og er kendt for at skabe spændende løsninger såsom den indbyggede plint-sofa, der er arkitektens signaturdesign. Både materialevalg og udførelse oser af høj kvalitet, og der er ikke gået på kompromis med hverken æstetik eller funktionalitet.

Rumfordelingen fra 69 er brudt op, men stadig med øje for husets helhed, og overalt nyder du godt af tilpassede løsninger, der er lavet specielt til huset. Et eksempel er alkoven under trappen til førstesalen, som tilbyder et hyggeligt helle i alrummet – til læsning, telefonsamtaler eller børnenes skærmtid med iPaden. Ud over alrummet består stueplanet af en indbydende entré og gæstetoilet samt et af hjemmets i alt fire værelser. De øvrige ligger på førstesalen, hvor du fra to af værelserne har udgang til en bred, indbygget gavlaltan. Etagen, der også åbner for kig til vandet i Aarhusbugten mellem trætoppene, rummer desuden et badeværelse, mens det andet ligger i underetagen, som derudover byder på gode, disponible rum.

Alt i alt er her tale om en særegen bolig på en fantastisk grund. Alt arbejdet er gjort på forhånd, så du kan rykke direkte ind og skabe et fantastisk familieliv i de gennemførte rammer tæt på skov, vand og alt det, en moderne familie behøver.Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4578
BoligtypeVilla
Boligareal171 m²
Kælder45 m²
Carport15 m²
Grundareal780 m²
Værelser4
Opført1969
Ejerudgifter pr. md.5.886
Kontantpris10.900.000
Udbetaling545.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Hestehavevej 2C

  BoligtypeVilla
  Pris9.995.000 kr.
  Boligareal172 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Miltonsvej 39

   BoligtypeVilla
   Pris7.900.000 kr.
   Boligareal199 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Grumstolsvej 61B

    BoligtypeLejlighed
    Pris5.950.000 kr.
    Boligareal110 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig