Strandvejen 111, Rørth
8300 Odder

Sags nr. LL1529
Find din drømmebolig

Original, ottekantet arkitektur iklædt træ

Med udsigt til markerne mellem by og hav.

Nogle elsker det, andre vil helst være, som folk er flest. At skille sig ud, være anderledes eller bare sætte høje krav er en drivkraft for nogle, mens det er en umulighed for andre. Denne arkitekttegnede, ottekantede villa opført i 2006 er ikke som de andre - og derfor kan du være helt dig selv.

RØRT - Placeret midt imellem Odder by og Saksild Bugt, med kun et par kilometer til hver, ligger Rørt i landlige omgivelser med fred, ro og natur i lange baner. Med bugtende marker, så langt øjet rækker, og et godt naboskab til det gamle møllerhus bor I helt ugeneret, men samtidig kun en kort cykeltur fra institution, skole og indkøbsmuligheder.

Andre dage, hvor I har færre gøremål, kan I lade cykelturen føre jer ud i det åbne terræn og ud mod kysten. Slut af med en dukkert ved den attraktive Saksild Strand, hvor badegæster flokkes til fra nær og fjern hele sommeren for at nyde faciliteterne under Det Blå Flag.

Perfekt vinklet til familielivet
At her er tale om et hus ud over det sædvanlige, ses med det samme. Den knækkede facade i træ mod vejen får mange til at dreje hovedet i forbifarten. Villaen tårner sig samtidig op i landskabet med sine to plan, hvor det øvre er omgivet af en svalegang med egen trappeopgang.

Indenfor konstaterer I hurtigt, at det særegne ydre spejler sig i indretningen, der er centreret om en smukt udformet vindeltrappe i eg, som forbinder etagerne og familien. Stueetagen er det sociale samlingspunkt med det store køkken - hvor Gaggenau-hvidevarerne får arbejdsglæden til at stige ved spækbrættet og kogepladen - og den rummelige stue. Her kommer ottekanten for alvor til sin ret, fordi vinklerne giver jer et væld af muligheder for indretning af sofagruppe, hyggekroge og lejehjørner, så alle i familien har et sted at være sammen og hver for sig.

Hvert rum sin udsigt
Loftet hæver sig hele fire meter over jer på det højeste sted, og det giver masser af luft og lys - særligt i den anderledes, runde fordelingsgang, hvor I desuden har fine muligheder for opbevaring, udsmykning eller f.eks. et fælles kontor- og lektiemiljø. Her strømmer lyset ind gennem ovenlysvinduerne, der ved et tryk på en knap kan åbnes, så I kan lade den friske luft fylde rummene - også dem i stueetagen. Fra fordelingsgangen har I adgang til alle værelserne, der ligger fordelt som lagkagestykker side om side omkring kernen. Det er godt håndværk ned til mindste detalje i tråd med arkitektens tankestreger om et moderne hjem.

De tre meget rummelige værelser, som I evt. kan inddele i flere efter behov, vender mod hvert sit verdenshjørne med hver sin naturlige udsigt til det varierede marklandskab, der strækker sig mod horisonten. Ude på svalegangen kan familien starte og slutte dagen sammen til solens op- og nedgang. Når regnen trommer, kan I sidde i ly under udhænget og lytte til dråberne, der falder omkring jer. Derimod udnyttes den høje sommersol allerbedst i husets syvende og ottende kant. De udgør nemlig en hyggelig sydvendt terrasse, som ligger totalt ugeneret og i læ bag huset. Også herude finder I aktiviteter til alle i familien med solbadning på terrassen og boldspil på plænen, mens haven stort set kan passe sig selv.

Foran huset ligger yderligere to bygninger, der ganske vist har færre kanter, men som stadig følger stilen fra boligen med den træklædte facade og hvide detaljer. Her er garage og et gennemført værksted, hvor du som hobbymand eller -kone hurtigt finder dig hjemme på de 50 m2. Alternativt kan I indrette en hyggelig slyngelstue til teenagefester uden for hjemmets otte vægge, men alligevel tæt på.

På Strandvejen får I plads og privatliv både inde og ude. I bor midt i naturen, samtidig med at I er tæt på byens muligheder for kultur, indkøb og liv. Kort sagt de perfekte, omend utraditionelle, rammer om et aktivt familieliv.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL1529
BoligtypeVilla
Boligareal262 m²
Carport48 m²
Grundareal1.430 m²
Værelser4
Opført2006
Ejerudgifter pr. md.4.045
Garage49 m²
Kontantpris3.295.000
Udbetaling165.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Arkitekttegnet
Blandet bolig/erhverv
Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Træhus

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Knebel,
  Havesangervej 26

  BoligtypeSommerhus
  Pris2.950.000 kr.
  Boligareal162 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Aarhus C,
   M.P. Bruuns Gade 58, 3.

   BoligtypeLejlighed
   Pris3.900.000 kr.
   Boligareal82 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Åboulevarden 51, 4. th.

    BoligtypeLejlighed
    Pris3.995.000 kr.
    Boligareal97 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig