Havesangervej 5A
8420 Knebel

Sags nr. LL3267
Find din drømmebolig

Fantastisk grund til drømmesommerhuset

Med smuk udsigt, naturrige omgivelser og et væld af oplevelser

Det kan tage lang tid at finde det helt rigtige sted til dit drømmesommerhus, og du skal give dig tid til at visualisere dit hus på grunden fra forskellige vinkler. Visualisere, hvor du parkerer i indkørslen, hvor huset møder dig, og hvordan du og familien nyder fritiden på bedst mulig måde. På grunden ved Havesangervej 5A - som ligger højt placeret i landskabet - kan du sikkert meget nemt se din fritid for dig, idet du er omgivet af skøn natur, fred, ro og idyl.

KNEBEL - I et landskab formet af istiden finder du Nationalpark Mols Bjerge, som betager enhver med sin unikke natur. Du bemærker straks, når du kører ind i nationalparkens 180 km2 store område. Landskabet ændrer sig med høje bakker, dybe dale og smukke overdrevssletter med karakteristiske farver fra lyngplanterne i den sandede jord. Her møder du små landsbymiljøer med gårdbutikker, gallerier og en stemning, hvor alting foregår i et helt andet tempo.

Idyllen er slående - som i en fortælling af Morten Korch - med græssende heste og køer på de grønne syddjurske bakker, og jo længere du kommer ud mod Helgenæs, jo mere sænker roen sig. Og helt herude tæt ved vandet finder du områdets sommerhuskvarterer, udstykket på markerne fra de gamle strandgårde. Sagalandskabet hedder det her tæt ved Knebel og Fuglsøcentret, og sommerhusvejene er opkaldt efter havens sangfugle. Se hele området lidt fra oven fra udsigtspunkterne på de mange gravhøje fra bronzealderen.

Dyreliv og vandudsigt
Grunden ved Havesangervej 5A rummer med sine 2.086 kvadratmeter mange muligheder, men en ting er sikkert; lige meget hvor på grunden du placerer dit sommerhus, får du en helt vild vandudsigt. Du har horisontlinjen med Fuglsø Vig og Ebeltoft ovre på den anden side. Og du har da heller ikke langt til Ebeltoft, hvis du trænger til lidt by- og kulturliv og en kort pause fra naturen. Ferien begynder, når du drejer væk fra hovedvejen og ind ad de sandede veje til sangfuglekvarteret, hvor gamle fyrretræer kaster skygger, og små skovområder gemmer på fugleliv og råvildt.

Det eneste, der bryder stilheden herude, er naturens egne lyde - fuglekvidder og egern, der knitrer med træernes grene i trætoppene. Og du kan opleve dyrelivet på tætteste hold, hvis du går tur i området, der byder på både vilde søer og flere historiske steder. Har du ekstra energi i benene en dag, kan du tage på en længere heldagsvandretur over draget til halvøen Helgenæs og måske runde Sletterhage Fyr, inden du vender næsen hjemad igen. Har du medbragt cyklen, kan du prøve kræfter med nærmest bjergagtige ruter i nationalparkens smukke bakker. Du kan også vælge blot at tage et håndklæde under armen og spadsere til den populære Fuglsø Strand og tage en frisk dukkert, hvilket havet indbyder til året rundt. På vejen kommer du forbi Fuglsøcentret, hvor der er masser af aktiviteter, naturlegeplads og mulighed for flere koncerter i løbet af året, hvor I kan spise i restauranten inden.

Højt placeret
Denne grund ligger højt på bakken med udsigt til flere sider og masser af luft omkring dig. Og uanset, hvordan du bygger, bliver udsigten aldrig taget fra dig - så du kan roligt opføre dit optimale drømmesommerhus på den let skrånende grund. Lad terrassen løbe rundt om huset, så du får både aften- og morgenterrasse med henholdsvis skygge og sol til forskellig tid med udsigt til hver side.

Der er alt i alt tale om en grund med masser af potentiale og muligheder for at bygge et stort og skønt sommerhus efter dit helt eget hoved med masser af lys, udsigt og rummelighed.

En af de bedste grunde, højt placeret med en fantastisk udsigt og masser af mulighed for en spændende arkitektur i Mols unikke natur. Et sted, hvor du rigtig kan slappe af, ligesom du kan få en på opleveren.
Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3267
BoligtypeGrund (Sommerhus)
Grundareal2.086 m²
Opført
Ejerudgifter pr. md.1.637
Kontantpris1.600.000
Udbetaling80.000

Kendetegn

Landskabsudsigt
Vandudsigt

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Knebel,
  Gl. Krovej 4B

  BoligtypeGrund (Helårs)
  Pris800.000 kr.
  Boligareal0 m²

  Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Knebel,
   Havesangervej 26

   BoligtypeSommerhus
   Pris2.950.000 kr.
   Boligareal162 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Knebel,
    Molshovedvej 20

    BoligtypeSommerhus
    Pris6.000.000 kr.
    Boligareal115 m²

    1. række til vand, Arkitekttegnet, Vandudsigt,

    Se bolig